Skip to content

Кои сме ние

Кои сме ние

КАК ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

С корени започващи от земеделските инспекции, Peterson Control Union работи вече 100 години в областта на качеството, сертификациите, логистиката и управлението на риска.

Към днешна дата компанията оперираща в над 70 държави, продължава да бъде семейна собственост и в нея работят над 4000 души.

Нашите задълбочени познания, компетенции и опит обхващат всички аспекти от веригите на доставки в много отрасли, включително земеделие, енергетика, горско стопанство, устойчивост и текстил. Почтеността е висш приоритет за всички в групата Peterson и Control Union, като ние действаме честно и с уважение към всичко, което правим.

Контрол Юнион България започва своята дейност през 2012 година, като началото е органично поставено със стоковия контрол на селскостопански култури и биологичното сертифициране. Към днешна дата в портфолиото на компанията ще откриете сертификации и стокови инспекции, свързани с широк набор индустрии, които растат с всеки изминал ден с темпа на развитието на бизнеса, неговите нужди и адекватният професионален отговор на Peterson Control Union.