Skip to content

Инспекции

Контрол Юнион България инспектира широка гама от стоки и продукти между които зърнени, маслодайни и бобови култури, растителни олеа, захар, торове, плодове и зеленчуци, въглища, семена, ядки и др.

Инспекции

Контрол Юнион България инспектира широка гама от стоки и продукти между които зърнени, маслодайни и бобови култури, растителни масла, захар, торове, плодове и зеленчуци, въглища, семена, ядки и др.

КАК ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

С нашия богат опит като надежден, независим партньор при инспекции на качеството, ние сме в състояние да ви предложим професионална подкрепа, там където имате нужда от нея.

Количествените инспекции, опробването и качеството, проверките преди товарене (Pre-Shipment Inspections PSI), мониторинга на наличности, инспекциите на складове и др. са измежду нашите инспекционни услуги.

Осигуряването на качество е приоритет за нас. С тази цел ние участаме в международни организации създаващи правила за бизнеса :

  • членове сме на FOSFA;
  • членове сме на GAFТA и сме одобрени и включени в нейния „Gafta Approved Register of Superintendents“;
  • с открита процедура по акредитация по ISO17020 при БСА;
  • участваме в международни и местни браншови организации като Международната федерация на инспекционните агенции (IFIA/TIC) и Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ).