Skip to content

НОВИНИ

КАК ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Днес Peterson and Control Union беше отличен със званието “Royal’’ от холандския крал Уилям Александър.

Peterson Control Union, честващ 100 годишния си юбилей,  днес обяви официално получаването на присъденото и званието „Royal“. „Royal“ е отличие, даващо се на компани като символ на уважение, признателност и доверие. Не всяка компания получава звание Royal . 

crown pcu logo

Royal  не е награда, присъждаща се автоматично на компании за тяхната 100тна годишнина. Историята и текущите дейности на Peterson Control Union, по-специално във връзка със социалното, финансовото, фискалното, управленското и етичното поведение, бяха проверени като част от процеса на присъждане на званието „Royal“. Коментирайки наградата, Рене ван Рийст, Изпълнителен директор на Peterson and Control Union, сподели: „За нас е чест и привилегия да бъдем отличени по този начин. 2020 г. е годината, в която отпразнувахме 100 годишния юбилей на Peterson and Control Union- 100 години работа, променяйки се в света. 

Останахме семеен бизнес през цялото време, със силни семейни ценности. Нашата честност, почтеност и уважение към хората, обществото и околната среда ни помогнаха да стигнем този етап. Очакваме с нетърпение още по-светло бъдеще, изградено върху тези основи. Благодаря на крал Вилем-Александър, за отличието и на всички наши настоящи, и бивши колеги, че ни позволиха да постигнем това. 

Също така искаме искрено да благодарим на нашите клиенти за тяхната непрекъсната подкрепа.” Кралското назначение ще бъде официално потвърдено с връчването на хартата на Peterson and Control Union на церемония в Ротердам по-късно през 2020 г. Темата на честването на стогодишнината е устойчивостта, предвид предизвикателствата, пред които всички сме изправени във връзка с изменението на климата, както и желанието ни да се развиваме заедно с нашите клиенти и други заинтересовани страни. Дървото беше избрано като символ за растеж и сила. Ние засаждаме дърво от името на всеки наш служител като подарък за обществото и света. Бихме препоръчали на всеки, който обмисля отбелязването на стогодишнината и Кралското  отличие, да се присъедини към тази инициатива.